8 VUISTREGELS OVER ZELFSTUREN

ZIN EN ONZIN OVER WENDBAARHEID ORGANISEREN

Opvallend is dat veel organisaties een uitgesproken behoefte hebben aan meer autonomie en agility  in de organisatie, maar toch kiest het management doorgaans voor het tegenovergestelde.

Dit boek heeft als doel om je te inspireren, om je uit te dagen maar vooral om je aan het denken te zetten. Ik gun iedere organisatie een werkomgeving toe waar mensen met plezier naar hun werk gaan om iedere dag een stap dichter komen naar hun gezamenlijke droom. Met autonomie, ontwikkelingen en innovatie als hoofdingrediënten. Mijn appèl aan alle leiders/ managers en werknemers van de organisaties van Nederland is: wees geen kapitein van de Titanic, maar geef het talent/potentieel van je organisatie het vertrouwen en de verantwoordelijkheid om te doen waar  ze goed in zijn!

Gr,

Nicolas Smoolenaars & Team Zelfsturen.com


  • Het boek is gratis te bestellen in PDF vorm of tegen betalen in boekvorm.
  • Wil je het boek bestellen stuur een mail naar info@zelfsturen.com en vermeld daarbij het aantal, het afleveradres en je contactgegevens (telefoon, e-mail)

Wij zijn erg benieuwd naar jullie mening over dit boek. Voel je vrij om je review, complimenten en tips hier te plaatsen zodat wij het boek kunnen verbeteren.